Lovløs

- Stine Bolther, Line Holm

Bedømmelse 4.4
12 timer 48 min
466 Sider
Maria Just-serien
bookCoverFor

Om bogen

En topchef i Københavns Politi bliver offer for et voldsomt attentat, og et drabsmysterium fra fortiden lander på politihistoriker Maria Justs bord.

I et øde område i Vestjylland finder arbejdsmænd skelettet af en helt ung kvinde. Den døde viser sig at være likvideret ved et nakkeskud, men ingen ved, hvem kvinden er. Det overbebyrdede lokale politi sender sagen videre til Politimuseet, hvor Maria Just påtager sig at løse gåden.

I København ulmer uroen. Forud for vigtige politiske forhandlinger om politiets fremtid bliver drabschefen påkørt af en flugtbilist, og det ligner et bevidst attentat. Hundredvis af politifolk forlader styrken i frustration over deres arbejdsvilkår, og Mikael Dirk presses til at indtage chefrollen og lede efterforskningen af attentatet sammen med sin makker, Frederik Dahlin. Frederik kæmper stadig med psykiske mén efter en aktion, hvor han i selvforsvar dræbte en gerningsmand.

Mens en kvælende varme lægger sig over landet, kastes Danmark ud i en tilstand af lovløshed og frygt. Snart hviler ikke bare efterforskningen, men nationens sikkerhed på Mikaels skuldre. Da endnu et attentat ryster politikorpset, får Mikael uventet hjælp til opklaringen af Maria, og de bevæger sig tværs gennem landet for at konfrontere fortidens og nutidens mørkemænd.

Lovløs er andet selvstændige bind i serien om politihistoriker Maria Just. En højaktuel krimi om hævn og selvtægt, kærlighed og mod til at vælge sin egen vej, når verden omkring én skælver.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

2

Tid Lydbog:

12 timer 48 min

Sider E-bog:

466

Sprog:

Dansk

Udgivet:

2.2.2022

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740076981

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740077001

Hvad andre synes

Anmeldelser af Lovløs – E-bog, Lydbog

🫣spændende

Lone

Fantastisk relevant og nærværende fortælling... Hitchcock ville have elsket den nordiske suspense...

Lena

👍🏻

Stinne

Ok

Ivan