Lykken venter lige om hjørnet

Judiths egen historie

- Judith Rothenborg, Pernille Marott

Bedømmelse 4.1
7 timer 50 min
247 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Sex, svigt og sæbebobler
Judith Rothenborg, kendt fra DR1’s tv-program Mormor på mandejagt, ser tilbage på sit forunderlige, fantastiske, men også smertefulde liv.

Det er historien om lille Judith, der med sin smittende livsglæde og et ukueligt mod på livet overlever en barndom, hvor der er flere svigt, end der er fødselsdage. En ungdom, hvor overgreb fylder mere end omsorg, og hvor jagten på at blive elsket resulterer i en lang række skiftende mandebekendtskaber.

Tosomhed og kærlighed kommer kun i glimt, og derfor fortsætter hun jagten, selv som en ældre dame. Det er en åbenhjertig historie fuld af mod, livskraft og positiv tro på, at alting nok skal gå. Og håbet om ægte kærlighed falmer aldrig, så Judith fortsætter jagten.

"En powerfuld 71-årig bedstemor med slag i, der strør om sig med positiv energi til alle, hun møder på sin vej. Hun vil gerne dele. Dele sin historie, sine erfaringer, sin tvivl og sin frustration over blandt andet endnu ikke at have fundet manden, hun så gerne vil nyde resten af livet med. Han må være et sted derude.”

Judith Rothenborg er skuespiller, sanger, underviser, coach og instruktør. Pernille Marott er journalist og forfatter.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

7 timer 50 min

Sider E-bog:

247

Sprog:

Dansk

Udgivet:

24.9.2020

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772381954

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788772381787

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)