Mascha

- Mascha Vang, Christina Lund

Bedømmelse 4.6
4 timer 37 min
225 Sider
bookCoverFor

Om bogen

En inspirerende livsberetning om en stærk kvinde, der altid har turde tænke stort og ikke blot griber chancerne, men skaber dem selv. Lydbogen er indlæst af Mascha Vang selv.

Mascha er fortællingen om en pige, derer vokset op i en lille flække i Nordjylland. Fra sit barndomsværelse sad hun og gloede ud over markerne og drømte sig langt væk – til L.A., til København – bare så langt væk fra Jylland, hun kunne komme. Det er fortællingen om den kønne, lyshårede pige, der blev berømt for sin medvirken i den første danske sæson af realityprogrammet Paradise Hotel, kendt som en af Danmarks største pin up-modeller og elsket som blogger og influencer.

Mascha er historien om at give fanden i, hvad folk tænker, og om at gå sine egne veje. Om at skabe sit eget forretningsimperium, være Danmarks mest googlede person og om hele tiden at være i bevægelse og aldrig stå stille. Det er også historien om at blive enlig mor, miste fodfæstet og lande igen. Om at leve med smertefulde migræneanfald på grund af et trafi kuheld som ung og om at bide smerten i sig og kæmpe på trods. Det er en bog om kærlighed og mænd. Om god gammeldags snusfornuft – om at arbejde sig op nedefra, være fri og økonomisk uafhængig. I 2017 solgte hun millionforretningen Blogly, som er et bloggernetværk.

Det her er fortællingen om Mascha Vang.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

4 timer 37 min

Sider E-bog:

225

Sprog:

Dansk

Udgivet:

16.12.2021

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740076387

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740075793

Hvad andre synes

Anmeldelser af Mascha – E-bog, Lydbog

Fantastisk

Louise

Fantastisk bog❤️

Tulle

God og inspirerede bog

Vinnie

Interesseret

Bob