Master Fatman

Master Fatman

Om bogen

"Vil du gerne vide, hvem der er inde i Master Fatman? Så er denne bog et godt sted at starte. Når du er færdig må du gerne kontakte mig. Jeg er nemlig også ret nysgerrig på det. Kærlighed, Tykke"

Som Master Fatman er Morten Lindberg kendt fra tv-underholdning, reklamer, klummer og alt det andet, der har skabt hans krøllede karriere. I virkeligheden aner kun ganske få, at der bag den muntre maske gemmer sig et storsindet, filosofisk menneske, der som få har taget konsekvenserne af verdens uretfærdighed. Gennem livet har Morten Lindberg hver dag levet efter sin filosofi om, at varme, menneskelige relationer er det eneste, der betyder noget. Han har venner overalt på kloden, fra fattige indere til amerikanske millionærer, og hans evne til at åbne sit hjerte for andre er svimlende. De seneste år har Morten Lindberg brugt halvdelen af sin tid og det meste af sin formue på at hjælpe fattige, brasilianske børn i et sydamerikansk slumkvarter. Dér er han kendt af børn og voksne som "Gordo" - Tykke. Første gang han så kvarteret, var han gæst hos en brasiliansk pige. Men Morten Lindberg kunne ikke lukke øjnene for dem, der kunne bruge hans hjælp. Samtidig fortæller Master Fatman om sin unikke karriere - fra det venstreaggressive punkmiljø i Odense til primetime-underholdning på tv. Som ingen andre har Master Fatman favnet det brogede kulturliv i Danmark de sidste 20 år.

David Pepe Birch (født 1974) er kulturjournalist. Han har tidligere været redaktionschef på modemagasinet Cover samt skrevet til dagbladene 24timer, Politiken, Berlingske Tidende og en række magasiner. Dette er hans første bog.

Forfatter.David Pepe Birch
Oplæser.Jesper Bøllehuus

Hvad andre synes

Anmeldelser af Master Fatman