Med fødderne skrøbeligt plantet- Christina Nørby Ibsen

Bedømmelse 4.2
3 timer 14 min
162 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Jeg sidder ved middagsbordet med mine tre børn, og stemningen er trykket. Ingen tør rigtigt tale om det emne, som alle tænker på. Min nylige skilsmisse. Jeg prøver at holde humøret oppe, smiler og snakker. Vi skal have en god aften. Jeg kigger på min søn, og lige i det øjeblik lægger han sin gaffel på præcis samme måde, som hans far altid har gjort, og det hele vender sig i mig. Tanken farer gennem hovedet på mig: Shit, jeg kan jo ikke finde ud af at være sammen med mine egne børn. (uddrag fra bogen)

En hjertevarm bog om pludselig at stå alene midt i livet, når man ikke selv har valgt det, men må lære at leve med det.

Christina Nørby Ibsen blev ramt af sit livs krise, da hun efter 30 års ægteskab blev skilt fra sin mand, fordi han havde et forhold til en anden kvinde. Hendes mand var en offentligt kendt person, og hele Danmark fulgte med, da hendes verden braste sammen.

Hvad gjorde hun, da livet pludselig tog en drejning? Da alt det, hun kendte og troede på, blev taget fra hende – og hun ikke anede, hvad hun skulle stille op? Med et glimt i øjet trækker Ibsen på sine erfaringer, sorger og glæder. Hun bruger humor og ironi, når hun skal redde sig selv – og andre i samme situation – op til overfladen.

Med fødderne skrøbeligt plantet er Christina Nørby Ibsens modige rejse – på både de gode og dårlige dage – ud på den anden side af sin skilsmisse.

Christina Nørby Ibsen var gift i 30 år og har 3 voksne børn med sin tidligere ægtemand. Hun arbejder som sygeplejerske og står bag podcast-hittet For altid forandret om sin egen og andres livskrise.

Med fødderne skrøbeligt plantet er skrevet i samarbejde med Marie-Louise Truelsen, journalist på ALT for damerne. 1961

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Tid Lydbog:

3 timer 14 min

Sider E-bog:

162

Sprog:

Dansk

Udgivet:

25.12.2022

Forlag Lydbog:

Grønningen 1

ISBN Lydbog:

9788773398104

Forlag E-bog:

Grønningen 1

ISBN E-bog:

9788773398128

Hvad andre synes

Anmeldelser af Med fødderne skrøbeligt plantet – Lydbog, E-bog

🌷

Anja

God fortælling

Jane

Fantastisk bog 🙏

Annemette

God bog som jeg nød at lytte til! Samt god oplæsning. Skønt

Louise

❤️

Mette

Så godt skrevet

Tina

Rigtig fin bog

Lillian

GULD 🥇👏🏾😀

Bo