Midnatsbanden

Midnatsbanden

Om bogen

“En udsøgt fornøjelse at læse. En betagende, original og tankevækkende fortælling … og tilmed hylende morsom.”

– Amanda Craig, The Times

Velkommen til Midnatsbanden!

Når klokken slår midnat, sover alle børn tungt. Det gælder bare ikke Midnatsbanden! Deres eventyr skal først til at begynde.

På det besynderlige Futtenborg Hospital ligger fem børn lysvågne i deres senge på børneafdelingen. De kender ikke hinanden i forvejen og fejler fem forskellige ting. Men én ting har de tilfælles: De er alle med i den halvtreds år gamle Midnatsbande og ligger kun og venter på, at den skrappe Oversygeplejerske skal falde i søvn. For når klokken slår tolv, kan nattens eventyr begynde ...

Midnatsbanden er en betagende og munter fortælling om fem børns vilde eventyr. Det er en bog om venskab og magi – og om drømme som går i opfyldelse.

David Walliams er en britisk forfatter, komiker, skuespiller og tv-vært, som har som sin mission at få børn til at læse bøger. Med 35 millioner solgte børnebøger på 53 forskellige sprog må man sige, at han har haft succes med sit forehavende. Der er altså rigtig, rigtig mange børn, der – ligesom dig selv – griner sig igennem hans sjove og skønne bøger.

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Midnatsbanden