Mig og Dylan Walker - eller historien om hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår

Mig og Dylan Walker - eller historien om hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår

Om bogen

15-årige Malthe er hverken høj eller lækker eller særlig god til noget som helst. Og da han en dag tilfældigt møder Louise fra sin klasse i bussen, går det op for ham, at han ikke en gang er i stand til at føre en helt almindelig samtale med en sød pige.

Hans chancer for nogen sinde at prøve noget af alt det, som det hele tilsyneladende går ud på, er med andre ord lig nul. Den erkendelse tager først modet helt fra ham, men en tilfældig kommentar fra hans fars gamle barndomsven får ham pludselig på andre tanker. Det går op for ham, at han selv er i stand til at ændre på de chancer, han er udstyret med fra naturens hånd. Han skal bare udtænke sin egen geniale strategi. Da han en dag overhører to piger tale om, hvor heldigt det er at have en bøsse som ven, ved han pludselig præcis, hvad hans strategi skal være. Han skal selvfølgelig "springe ud" - den mest geniale måde for en dreng at komme helt tæt på pigerne på. Or not!!!



Mig og Dylan Walker er en tåkrummende, humoristisk historie om drenge og piger og deres akavede forsøg på at nærme sig hinanden. Om at gå i niende klasse og konsekvent gøre alt det forkerte i forsøget på at gøre det rigtige.

Forfatter.Anne Sofie Hammer
Oplæser.Mikkel Hansen

Hvad andre synes

Anmeldelser af Mig og Dylan Walker - eller historien om hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår