Min rejse til rummet

- Henrik Bendix, Thomas Djursing, Andreas Mogensen

6 timer 54 min
218 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. I Min rejse til rummet fortæller Andreas om sin kamp for at blive astronaut, hvordan drømmen spirede som barn, og om hvordan han som ung og voksen konstant rettede uddannelse og jobs mod ét mål: at blive astronaut.

Vi hører om de krævende test, som Andreas Mogensen og fem andre bestod blandt 10.000 ansøgere hos Den Europæiske Rumorganisation. Og han fortæller om den ekstreme astronauttræning, der bl.a. foregår dybt nede i mørke grotter i Italien, på havets bund i USA, i høje luftlag og i endeløse simuleringer i rumkapsler i Stjernebyen i Rusland. Ikke mindst beretter Andreas Mogensen detaljeret om sin mission i rummet, om den højspændte raketafsendelse fra jorden, om at suse i en rumkapsel med 28.000 km i timen, om tilkoblingen til Den Internationale Rumstation og den nervepirrende tur tilbage til Jorden. Og så fortæller han om livet på rumstationen: om den vigtige forskning og de mange forsøg og om de komiske og udfordrende oplevelser ved at være vægtløs; at svæve gennem modulerne, spise, børste tænder, sove – ja, selv toiletbesøg – der kan drille, når intet er ”op” eller ”ned”.

Andreas Mogensen tager i denne bog læseren med på en betagende rejse og ser frem mod nye missioner. En inspirerende fortælling om at nå sine mål og have hele verden – ja universet – som sin arbejdsplads.

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

6 timer 54 min

Sider E-bog:

218

Sprog:

Dansk

Udgivet:

31.8.2016

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740035681

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740035094

© JP/Politikens Forlag (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Min rejse til rummet – E-bog, Lydbog

Fantastisk beskrivelse af mennesket Andreas, og en god beskrivelse, og indsigt, i træningen til livet som astronaut.

Jesper