Mit liv i Knutbysektens hjerte- Josefine Frankner

Bedømmelse 4.3
8 timer 58 min
315 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Den gruopvækkende og sande historie om Skandinaviens største mordsag og den notoriske knutbysekt.

Josefine Frankner var sektlederen Kristi Bruds nærmeste tjener; på vagt døgnet rundt. Hun havde ansvaret for alt, også når det gjaldt den notoriske sektleders kropspleje og husholdning. Nu fortæller hun for allerførste gang den hudløst ærlige historie om sit liv i Knutbysektens hjerte.

Allerede som teenager flyttede hun hjemmefra til Knutby og Phila­delphia-menigheden. Hun trådte ind i sekten, som i begyndelsen fremstod som et idyllisk og utopisk fællesskab, men efterhånden begyndte alt at krakelere.

Frankner var offer for både fysisk og psykisk vold og hjernevask. I de 25 år, hvor hun opholdt sig i menigheden, blev hun forvandlet fra en selvsikker teenagepige til en robot, hvis eneste frygt var at falde i unåde. Hun blev frataget retten til at være mor for sine to børn, retten til samliv med sin mand og retten til at kontakte sine forældre. Hun mi­stede sin værdighed og sin identitet. Først da det blev afsløret, at hendes datter var blevet udsat for seksuelle overgreb, lykkedes det hende og hendes familie at bryde fri.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Line Beck Rasmussen
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
8 timer 58 min
Sider E-bog:
315
Sprog:
Dansk
Udgivet:
22.11.2021
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788775710300
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788775710775

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)