Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op- Lars Juhl, Steffen Stubager

Bedømmelse 4.4
6 timer 56 min
218 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Dette er et anderledes portræt af skibsrederen og millionæren, Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt død om – og tog sit liv op til revision. En universel historie om den bagside af medaljen, som jagten på rigdom og anerkendelse kan have.

Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op er et hæsblæsende, gribende og ærligt portræt af millionæren og skibsrederen Lars Juhl. Det er historien om erhvervsmanden, som tjente millioner af kroner, havde 45 skibe og kontorer på seks kontinenter. Han var så rig, at han købte dådyr for sjov, en hær af dyre biler og forkælede sin kone med fuldblodsheste, som om de var blomster.

Men en eftermiddag faldt han død om på stuegulvet. Han overlevede og begyndte bagefter at tage sit liv op til revision. Som han selv udtrykker det: ”Først for sent lærte jeg alt, jeg burde have vidst. Alt, hvad jeg med et knips ville have ofret hele min formue på at have vidst.”

Journalisten Steffen Stubager skrev for første gang Lars Juhls historie i en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten. Artiklen blev på nettet en af de mest delte og læste i Danmark, fordi den er en universel fortælling om medaljens dunkle bagside, om grådighed og om at glemme livets vigtigste værdier i jagten efter penge, storhed, succes og eventyr. Fortællingen kan vi alle spejle os i, og den bliver nu i bogen Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op bredt helt ud.
Oplæser(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
6 timer 56 min
Sider E-bog:
218
Sprog:
Dansk
Udgivet:
1.10.2015
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740027624
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740026887

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op – Lydbog, E-bog

En tankevækkende fortælling

David