Moderskabet- Cana Buttenschøn

Bedømmelse 4.8
5 timer 30 min
197 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Det kan være vidunderligt at blive mor. Men når man føder et barn, føder man samtidig en bekymring. Har mit barn det godt? Gør jeg det nu godt nok?De fleste mødre oplever i perioder at føle sig magtesløse og uduelige, alt imens træthed, udmattelse og dårlig samvittighed over alt dét, man ikke når, overmander en.

Men så er der også de mødre, som bliver alvorligt syge. De mødre, hvis børn bliver alvorligt syge. Eller de mødre, som oplever det værst tænkelige scenarie: at deres barn bliver revet fra dem. De mødre, som oplever massiv ensomhed, stigmatisering og sorg. Og de kvinder, som i hjertet allerede er mødre, men som – måske forgæves – i årevis kæmper for at blive gravide.

I Moderskabet – også når det gør rigtig ondt har jordemoder, blogger og bestsellerforfatter Cana Buttenschøn talt med otte stærke og modige kvinder. Fælles for dem er, at deres moderskab er langt fra de sociale mediers lyserøde fremstilling af livet med børn. I stedet viser Cana os gennem kvindernes historier alle moderskabets nuancer – fra den store smerte til den uendelige og betingelsesløse kærlighed. For kun ved at tale om det, der er rigtig svært, bliver vi klogere på hinanden. Og os selv.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
5 timer 30 min
Sider E-bog:
197
Sprog:
Dansk
Udgivet:
3.11.2021
Forlag Lydbog:
Grønningen 1
ISBN Lydbog:
9788773399057
Forlag E-bog:
Grønningen 1
ISBN E-bog:
9788773399026

© Grønningen 1 (Lydbog)

© Grønningen 1 (E-bog)