Mødrene- Brit Bennett

8 timer 40 min
302 Sider
bookCoverFor

Om bogen

I Oceanside, Californien ved alle alt om alle. Her sørger Nadia Turner over sin mor, der netop er død. Hun bliver venner med den moderløse Aubrey Evans og søger trøst i en kortvarig romance med det fallerede fodboldtalent Luke Sheppard.

Da Nadia mange år senere vender tilbage til Oceanside, rippes der op i gamle sår og den hemmelighed, hun og Luke deler. Nadia, Aubrey og Luke fanges i et trekantsdrama og plages alle tre af de valg, de tog den sommer, og af spørgsmålet: Hvad nu, hvis de havde handlet anderledes.

"Mødrene" er en fintfølende og hæsblæsende roman om venskab, kærlighed, døtre og mødre i alle afskygninger og om en stor hemmelighed i et lille samfund.

Brit Bennett er en amerikansk forfatter og essayist. Hun har blandt andet skrevet for The New Yorker, New York Magazine, New York Times og Paris Review. "Mødrene" er Brit Bennetts debutroman. Den er en New York Times-bestseller, og filmrettighederne er solgt til Warner Bros.

"Trods Brit Bennetts spændende plot og høje tempo er det hendes komplekse måde at fremstille sine karakterer på, der gør bogen vedkommende. Bennetts evne til at udfolde dem er bemærkelsesværdig." – New York Times

"Mødrene" emmer af psykologisk indsigt og smerten ved at miste." – Huffington Post
Forfatter(e):
Oversætter(e):
Iben Konradi Brodersen
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
8 timer 40 min
Sider E-bog:
302
Sprog:
Dansk
Udgivet:
25.9.2017
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788711897355
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788711849187

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Mødrene – E-bog, Lydbog

🤩

Sanne