Møgunge

- Jim Lyngvild, Karen Seneca

Bedømmelse 4.7
4 timer 24 min
162 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Du kender Jim Lyngvild. Han er her og der og alle vegne. En dag lancerer han en ny parfume i sin Raunsborgserie, en anden sidder han ved podiet under modeugen, en tredje udgiver han en fantasy roman, og en fjerde deltager han i Dansk Folkepartis landsmøde.

Du kender Jim Lyngvild. Hans Facebook-side er en af landets mest aktive. Han debatterer, provokerer og præsenterer sine nyeste projekter. Over 135.000 mennesker følger ham, og alle har en mening om ham.

Du kender Jim Lyngvild. Eller gør du? Ved du, hvad der driver ham? Vil du vide, hvordan man opbygger en virksomhed, som i løbet af få år har en værdi på 40 millioner kr.? Hvordan man går fra at have en utopisk drøm om at bygge en vikingeborg til rent faktisk at gøre det? Hvordan man kan vende barndommens nederlag til voksenlivets sejre?

Så skal du læse denne bog. Dette er nemlig ikke kun bogen, der fortæller historien om en knægt fra Albertslund, der blev mobbet, men som har kæmpet sig opad og fremad lige siden. Det er en bog om at gribe chancen og skabe netop det liv, man ønsker.

Det er bogen om at følge sin passion, skrotte de rigtige meninger og kravle op på hesten, hver gang man er faldet af. Når du har læst den, vil du ikke kun kende Jim Lyngvild bedre. Du vil også have fået kampgejsten til at leve dine egne drømme ud.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

4 timer 24 min

Sider E-bog:

162

Sprog:

Dansk

Udgivet:

4.10.2016

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740035759

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740036725

Hvad andre synes

Anmeldelser af Møgunge – E-bog, Lydbog

Dejlig bog og god oplæser :)

Pia

Stof til eftertanke

Super opskriftsbog

Birgit

spændende at læse

fantastisk fortælling.

Janne