Mord på kostskolen- Lucinda Riley

Bedømmelse 4.4
12 timer 7 min
412 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Da en elev pludselig dør på Skt. Stephens skole langt ude på landet i Norfolk, forsøger forstanderen ihærdigt at iscenesætte den chokerende hændelse som en tragisk ulykke.

Det lokale politi vil dog ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og sagen får den talentfulde efterforsker Jazmine ’Jazz’ Hunter til at vende tilbage til politiet. Jazz har haft sine grunde til at trække sig tilbage fra en lovende politikarriere i London, men hun går modvilligt med til at stå i spidsen for efterforskningen for at gøre sin tidligere chef en tjeneste.

Sammen med sin loyale kollega Alistair Miles træder Jazz ind i kostskolens lukkede verden, og da hun begynder at undersøge omstændighederne omkring eleven Charlie Cavendishs tragiske død, tager begivenhederne snart en foruroligende drejning.

Mens sneen lægger sig over landskabet, og skolens personale rykker sammen, kompliceres sagen yderligere, og da der bliver gjort et grusomt fund på skolen, forvandler sagen sig til den mest udfordrende i Jazz’ karriere. For kostskolen gemmer på hemmeligheder, der er mørkere, end hun nogensinde havde forestillet sig ...

Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Ulla Lauridsen
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
12 timer 7 min
Sider E-bog:
412
Sprog:
Dansk
Udgivet:
25.5.2022
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702362244
Forlag E-bog:
Gyldendal
ISBN E-bog:
9788702362251

© Gyldendal (Lydbog)

© Gyldendal (E-bog)