Nærmest fri

Min vej ud af mørket

Bedømmelse 4.7
6 timer 39 min
211 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Daniel Rye samler tråden op, hvor bestselleren Ser du månen, Daniel slap, og fortæller en universel historie om at forlige sig med sin fortid og fremtid.

I sommeren 2022 tog fotografen Daniel Rye til Washington for at se en af sine torturbødler i øjnene. Turen satte en eksplosion af tanker i gang og blev kulminationen på den indre rejse, han har været på, siden Islamisk Stat frigav ham. På den ene side ville han videre – leve et normalt liv, skabe en familie. På den anden side skulle han se sine traumer i øjnene, forholde sig til efterretningstjenesters spørgsmål og besøge sine medfangers efterladte.

I Nærmest fri– min vej ud af mørket tager han læseren med på rejsen, fra han trådte ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Fra dette første skridt begyndte en ny overlevelses­kamp, den universelle kamp for at finde sig til rette imellem den, man er, den andre ser, og den man gerne vil være. Gang på gang har han troet, at han havde lagt fortiden bag sig for så igen at blive revet tilbage. Til sidst konfronterede han sig selv og sin historie.

Bogen følger op på bestselleren Ser du månen, Daniel af Puk Damsgård. Men denne gang er det Daniel Ryes egen stemme, som styrer fortællin­gen.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog
Lydbog

Tid Lydbog:

6 timer 39 min

Sider E-bog:

211

Sprog:

Dansk

Udgivet:

14.10.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740088779

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740088311

Hvad andre synes

Anmeldelser af Nærmest fri –
E-bog, Lydbog

FANTASTISK GOD!!

Tina

Fin bog. Vil dog anbefale at læse den og ikke lytte

Tóra

God.

Maria

Gribende fortælling om en voldsom oplevelse. Den gør ondt i hjertet, men jeg står tilbage med en genopfrisket menneskelighed og inspiration til at sende mit eget mentale helbred til service. Om ikke andet, så fordi glæde og fred avler glæde og fred og verden rummer for meget af det modsatte.

Mynte