Når helvede fryser til is

- Lars Toxværd

Bedømmelse 3.9
13 timer 3 min
384 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Lars Toxværd fortæller i "Når helvede fryser til is" den utrolige historie om hvordan han vendte hele sit liv på hovedet. Fra at være rockerpræsident, er han nu forfatter og et nyt menneske.

Bogen giver et indblik i rockerklubben Bandidos og deres daglige, sektlignende arbejde. I sin rejse væk fra kriminaliteten tegner Toxværd et portræt af en verden, hvor vold, bedrag og grådighed styrer alt.

Selvom Bandidos har lagt planer om at likvidere ham, så har Toxværd besluttet ikke at lade frygten råde, og skrevet "Når helvede fryser til is".

Citater fra bogen:

"Det stred ganske enkelt både imod min fornuft og min grundlæggende natur at bøje nakken for nogle arrogante og afdankede bosser."

"Jeg er klar over, at Bandidos i resten af mit liv, vil sondere terrænet for at opsnuse en mulighed for at slå mig ihjel, uden at det skaber for mange repressalier."

"Nogle gange skal man åbenbart dyppes i tjæregryden, før man kigger sig selv i spejlet og reflekterer over det, man ser.

LARS TOXVÆRD OLESEN er tidligere præsident for rockergruppen Bandidos i Holbæk. Fra 2013 til tidligere i år var han medlem af banden Loyal to Familia. Dette er hans første bog.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

13 timer 3 min

Sider E-bog:

384

Sprog:

Dansk

Udgivet:

3.5.2018

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788711963425

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711962091

Hvad andre synes

Anmeldelser af Når helvede fryser til is – E-bog, Lydbog

WOW

Sophia

Super fed fortælling om livet på den anden side...

kim

👌

Smutty