Natrium Chlorid

- Jussi Adler-Olsen

Bedømmelse 4.5
13 timer 23 min
446 Sider
Afdeling Q
bookCoverFor

Om bogen

Da et hjerteskærende selvmord bringer en gammel, næsten glemt sag for dagens lys, afsløres et bizart og symbolmættet mønster af dødsfald, der gennem tiden er blevet udlagt som ulykker eller selvmord. Og mens coronaen vokser i verden, vokser et makabert netværk af sager imellem hænderne på Carl Mørck og resten af Afdeling Q. Rose, Assad, Gordon og Carl kæmper på liv og død for at forstå sammenhængen, inden det er for sent. Og holdets galgenhumoristiske sammenhold sættes på hård prøve, da de forsøger at stoppe en afsindig og hensynsløs drabsmand i at fuldføre den afsindige plan, der vil koste livet for endnu et udvalgt menneske. Imens glider en helt anden sag fra fortiden stille og umærkeligt tættere på Carl som en kvælerslange, der endelig har fået færten af sit bytte.

JUSSI ADLER-OLSEN debuterede i 1997 med Alfabethuset og skrev siden Og hun takkede guderne og Washington Dekretet. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q Kvinden i buret. Herefter fulgte Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten, Den grænseløse, Selfies, Offer 2117, Natrium Chlorid og i 2023 bind 10 Syv m2 uden lås. Bøgerne om Afdeling Q udgives på over 40 sprog og topper jævnligt bestsellerlisterne i særligt Tyskland, Norge og Holland. De første seks bind i serien er filmatiseret, og flere er på vej.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

9

Tid Lydbog:

13 timer 23 min

Sider E-bog:

446

Sprog:

Dansk

Udgivet:

15.1.2022

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740074970

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740074987

Hvad andre synes

Anmeldelser af Natrium Chlorid – E-bog, Lydbog

Den mest spændende bog , som jeg har læst af Jussi A-Olsen . Genialt plot, samt en dygtig oplæser med en behagelig stemme .

Jes

God bog og godt plot. Indlevende oplæsning.

Susanne

Ualmindelig velskrevet og god oplæsning.

Marlene

En god og spændende bog. Kan klart anbefales.

Anja