Nattens udyr

- Michael Katz Krefeld

Bedømmelse 4.4
9 timer 36 min
278 Sider
Cecilie Mars
bookCoverFor

Om bogen

En række bestialske kvindedrab ryster Danmark og sætter ild til nettet og medierne. Drabene fører tilbage til en gammel voldtægtssag, som samler en gruppe mænd med en indædt vrede mod kvinder. I sin efterforskning kommer politikommissær Cecilie Mars på sporet af et hemmeligt selskab, og hun opdager hurtigt, at loven ikke rækker, hvis hun skal stoppe gerningsmændene. Men hendes kontante og kompromisløse stil skaber hurtigt nye fjender – både i politiets ledelse og hjemme i Nordvest, hvor bandekrigen raser, og Cecilie selv er under mistanke for drab. Pludselig er Cecilie blevet et muligt bytte og trofæ for en brutal vrede.

"Nattens udyr" er en selvstændig fortsættelse til den anmelderroste og prisbelønnede storbykrimi "Mørket kalder" om politikommissær Cecilie Mars.

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er en af Danmarks mest læste krimiforfattere og har modtaget talrige priser for sine bøger, blandt andet Marthaprisen og Krimimessens Publikumspris. I 2013 indledte han med "Afsporet" den populære krimiserie om kriminalbetjenten Thomas "Ravn" Ravnsholdt, også kaldet Ravn-serien. Michael Katz Krefeld har sideløbende arbejdet med andre krimiserier, f.eks. serien om politikommissæren Cecilie Mars.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

2

Tid Lydbog:

9 timer 36 min

Sider E-bog:

278

Sprog:

Dansk

Udgivet:

30.10.2020

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788726697445

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711989067

Hvad andre synes

Anmeldelser af Nattens udyr – E-bog, Lydbog

Meget spændende

Bettina

Spændende bog og god oplæser stemme

Lisbeth

Var godt underholdt, men heltinden blev lidt karikeret og det hele var lidt urealistisk

Tine

Super

Birgitte