Never Give Up- Bear Grylls

9 timer 10 min
bookCoverFor

Om bogen

"Tilbage til Sibirien. Jeg husker en aften, hvor fotografen Simon Reay og jeg lå i vores soveposer på tynde luftmadrasser direkte oven på sneen under et træ. Ingen af os kunne sove, og en gang i timen prikkede han til mig og viste mig temperaturmåleren i hans kamera, så jeg kunne se, hvordan det hele tiden blev koldere.
’Jeg ved, det er koldt, Si. Snottet i min næse er frosset, og det gør ondt blot at trække vejret.’"

Eventyrer Bear Grylls fortæller om nogle af sine farligste, mærkeligste og mest spændende oplevelser i vildmarken. Vi er med, da han tager USA’s præsident Obama og en hel flok livvagter med ud i vildmarken som en del af et tv-program, da han må drikke sit eget tis for at ikke at dø af tørst, og om hvordan han har overlevet i 42 graders kulde i det nådesløse Sibirien. Bear Grylls fortæller også om hverdagsudfordringer som angst og mindreværdsfølelse, som kan være lige så svære at tackle som vilde dyr og bjergbestigning.

Edward Michael "Bear" Grylls (f. 1974) er en britisk eventyrer, forfatter og tv-vært. Bear Grylls er kendt for sine mange overlevelsesture og blev som 23-årig den yngste englænder til at bestige Mount Everest. Efterfølgende har Bear Grylls krydset Nordatlanterhavet i en gummibåd, og i 2008 besteg han nogle af Antarktis’ uudforskede bjerge for at samle penge ind til velgørenhed og for at promovere alternativ energi. Bear Grylls har skrevet en række bøger om overlevelse og står bag populære tv-programmer om, hvordan man overlever i det fri.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog
Tid Lydbog:
9 timer 10 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
15.3.2022
Forlag Lydbog:
Saga Egmont
ISBN Lydbog:
9788728206614

© Saga Egmont (Lydbog)