Noget for noget

Noget for noget

Om bogen

”Problemet med mig er, at jeg ikke kan give slip på tingene. Når jeg spotter et problem, får jeg lyst til at fikse det. Det er ikke for ingenting, at jeg har fået kælenavnet Fixie.”

Da en lækker fyr på en café spørger Fixie Farr, om hun vil holde øje med hans computer, redder hun den mirakuløst fra en total katastrofe. Som tak lover ejeren, Sebastian, hende en tjeneste som Fixie selvfølgelig ikke har tænkt sig at indløse.

Eller ... det har hun i hvert fald ikke, før hendes gamle crush desperat har brug for hjælp, og Fixies eneste valg er at opsøge Sebastian. Det skulle kun have været den ene tjeneste, men én bliver hurtigt til flere, og hun hvirvles ind i Sebastians liv gennem alt fra små ærinder til store livsbeslutninger. Det efterlader Fixie med mange nye følelser og et svært valg.

Skal hun lade sig styre af sine forpligtelser, eller tør hun for første gang tage springet, stå op for sig selv og kæmpe for det, hun føler for Sebastian?

Noget for noget er en uimodståelig historie om kærlighed, frigørelse og en tjeneste, der ændrer alt …

"En perle af en roman." – Jodi Picoult

”Kinsellas klassiske hjertevarme, spidsfindighed og evne til at få sine læsere til at grine højt gør Noget for noget til endnu en sikker vinder fra feelgood-genrens mester.” – New York Journal of Books

”Endnu en fuldtræffer fra Sophie Kinsella!” – Chick Lit Central

“Kinsella er kendt for sit skarpe, satiriske blik for sin samtid, og i Noget for noget udstilles influencerkultur og hverdagssexisme effektivt og humoristisk.” – Independent.ie

Forfatter.Sophie Kinsella
Oplæser.Kristine Brendstrup

Hvad andre synes

Anmeldelser af Noget for noget