NOK- Silas Holst

Bedømmelse 4.5
4 timer 56 min
bookCoverFor

Om bogen

En dag lægger Silas Holst et billede op på sin Facebookside af sig selv i bar overkrop, hvor han stolt fortæller, at han har tabt 14 kilo. Men minuttet efter begynder det. De hadske kommentarer og vrede beskeder vælter ind. Vildtfremmede mennesker skriver til Silas Holst, at han ligner en kz-fange og er et bøssesvin, der helst skal dø. Én håber endda, at han har AIDS.

Silas Holst er vant til, at folk skriver grove ting om ham på sociale medier, og at nogle decideret mobber ham. Men den dag ændrer alt for den populære danser og skuespiller. Han har fået nok!

I NOK undersøger Silas Holst, hvorfor der er så meget had og mobning på de sociale medier og hvad der skal til, for at vi ændrer tonen. Han fortæller ærligt om de mange episoder, hvor han selv er blevet skudt verbalt sønder og sammen i den virtuelle verden, og så taler han med en lang række mennesker om vreden på Instagram, Facebook og alle de andre platforme. Hvad skal forældre for eksempel gøre, når deres børn bliver udsat for rå mobning i den digitale verden?

I bogen medvirker også børnepsykologen Ulla Dyrløv, politikeren Søren Pape, præsten Michael Brautsch, debattøren Özlem Cekic, en skolelærer, politibetjenten og mange flere. Tilsammen bidrager de med vigtige råd og fortællinger i en debat, der aldrig har været mere aktuel end nu.

Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog
Tid Lydbog:
4 timer 56 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
25.10.2022
Forlag Lydbog:
Gyldendal
ISBN Lydbog:
9788702380125

Hvad andre synes

Anmeldelser af NOK – Lydbog

Inspirerende bog og vigtigt budskab 💪🏻

Christina

En super fed bog der siger rigtig meget om hvor onde vi kan være ved hinanden. Mobning generelt er bare det værste, er selv mobbe offer, og man ved ikke hvad det gør ved folk hvis man ikke har prøvet det. Super godt skrevet og godt oplæst

Heidi

En vigtigt bog. Og skræmmende at det er nødvendigt. Men virkelig godt skrivet.

Marianne

Super god, givende og let sproglig bog. Dette gør den favner en bred målgruppe, fra barn til fagprofessionelle der står i denne type udfordringer i deres arbejde. Super godt stykke gennemarbejdet arbejde🍀👌🏽🤩

Janni

Sikke en dejlig bog. Hvor man får mulighed for at tænke og overveje SoMe. Og hvor ondt mobning gør. Og at det findes på så mange måder. Vi skal passe på hinanden. Oplæsning er også god. Det eneste er at de citater der starter hver kapitel, drukner lidt. Men det er også det. Det her er en rigtig god bog.

Christina

Godt skrevet Silas 👍

Frida

Det er en rigtig god bog og den kan varmt anbefales 👍🙏❤❤

Mette

God bog Kan anbefales

Christina

Fantastisk relevant bog der sætter fokus på nogle vigtige ting. Og skønt med Silas' egne ord på hans oplevelser - han gør det rigtig godt 👍😍

Susanne

Supergod med et meget vigtigt budskab. Fedt at Silas selv har indlæst den.

Katrine

God og vigtig bog! Jeg er stor tilhænger af, af forfatteren også indlæser sine bøger, da det gør oplevelsen mere ægte.

Signe