Northanger Abbey- Jane Austen

8 timer 29 min
279 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Catherine Morland er en naiv, men godhjertet 17-årig pige, der gør sin debut i middelklassens selskabsliv i 1790’ernes Bath. Catherine finder hurtigt en veninde i den kokette Isabella Thorpe, som hun deler en ivrig fascination for gotiske romaner med. Hun fatter ligeledes hurtigt interesse for den intelligente og vittige Henry Tilney og udvikler senere et venskab med hans søster, Eleanor Tilney, der resulterer i en invitation til familiens hjem: Northanger Abbey. På det gamle abbedi sprudler Catherines livlige fantasi, der er påvirket af hendes litterære smag for gotiske romaner, men med tiden indser hun sandheder, som hun før har været blind overfor.

NORTHANGER ABBEY blev først udgivet posthumt, men var skrevet allerede i Jane Austens ungdom, og er uden tvivl hendes mest gådefulde og opløftende roman – en roman som parodierer over den gotiske genre ved at have Catherine som den aparte heltinde.

Romanen er nyoversat ved Vibeke Houstrup, som også har stået for oversættelsen af de andre i Austen-serien.

Jane Austen (1775-1817) var engelsk forfatter og kendt for sine store romaner om kvinder, deres ægteskab og sociale og økonomiske stand.rn
Forfatter(e):
Oversætter(e):
Luise Pihl
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
8 timer 29 min
Sider E-bog:
279
Sprog:
Dansk
Udgivet:
3.10.2018
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788726087116
Forlag E-bog:
Bechs Forlag - Viatone
ISBN E-bog:
9788792685292

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Bechs Forlag - Viatone (E-bog)