Offermageren

- Viveca Sten

Bedømmelse 4.3
10 timer 28 min
369 Sider
Mordene i Åre
bookCoverFor

Om bogen

Offermageren er første bind i Viveca Stens spændende nye krimiserie, der foregår i det store svenske skiområde Åre.

Skisæsonen er netop startet i Åre, da et stivfrossent lig bliver fundet i en af liftene. Alt tyder på, at der er tale om et mord. Daniel Lindskog er nybagt far og politiassistent ved Åre Politi og bliver sat på sagen sammen med sin nye kollega Hanna Ahlander, der er blevet fyret fra sin stilling ved politiet i Stockholm. Sneen fyger, temperaturen falder, og flere er i fare for at miste livet. Hvor mange vil blive offer for den koldblodige morder, inden Daniel og Hanna har fået opklaret sagen?

Offermageren er første bind i Viveca Stens dramatiske nye serie, Mordene i Åre, som udspiller sig i de populære skiområde i de jämtlandske bjerge langt oppe i Sverige. Som altid i sine krimier væver hun den storslåede natur sammen med stærke karakter og skaber en nervepirrende mordgåde, der tryllebinder læserne.

Viveca Sten (f. 1959) er uddannet jurist og civiløkonom og arbejdede i mange år som chefjurist, indtil hun i 2008 debuterede som forfatter med Stille nu, den første krimi i Sandhamn-serien. Siden da er det blevet til hele ti bind i serien, og Viveca Sten er i dag en af Sveriges mest afholdte krimiforfattere og har solgt seks millioner bøger.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

John Jensen

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

1

Tid Lydbog:

10 timer 28 min

Sider E-bog:

369

Sprog:

Dansk

Udgivet:

9.2.2021

Forlag Lydbog:

Alpha

ISBN Lydbog:

9788793983373

Forlag E-bog:

Alpha

ISBN E-bog:

9788793983366

Hvad andre synes

Anmeldelser af Offermageren – E-bog, Lydbog

God

Ulla

Et OK plot, men hvor der godt kunne ske lidt mere. En af de bedste oplæsere

Claus

Spændende og dygtig oplæser

Vicki Kristine

Ok

Søren