Og bagefter dør du- Michael John Dibdin

6 timer 39 min
Aurelio Zen
bookCoverFor

Om bogen

Under et falsk navn skjuler politikommissær Aurelio Zen sig fra den sicilianske mafia, der er overbevist om hans død. Efter at være kommet sig ovenpå et fatalt bombeangreb venter han nu på at vidne i en stor narkosag imod selvsamme mafia, der forsøgte at slå ham ihjel. Men da et alarmerende antal mennesker begynder at blive slået ihjel omkring ham, indser han, at det blot er et spørgsmål om tid før mafiaen opdager, at de aldrig fik gjort det af med ham.

Serien om politikommissæren Aurelio Zen tager læseren dybt med ind i Italiens kriminelle underverden, én italiensk by ad gangen. Med en uheldig evne til altid at havne det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, angriber Zen det korrupte netværk af mafiabosser og håndlangere fra Bologna til Sicilien med sort humor og beslutsomhed.

Den anerkendte engelske krimiforfatter Michael Dibdin skrev i alt 11 bøger om Aurelio Zen, hvor den sidste blev udgivet kort tid efter hans død i 2007.

Michael Dibdin (1947-2007) var en britisk krimiforfatter. Han er bedst kendt for sine bøger om politikommissæren og antihelten Aurelio Zen, der alle foregår i Italien, hvor Dibdin selv boede i mange år. Bøgerne er siden blevet til en TV-serie på engelske BBC.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Oversætter(e):
Jan Mølgaard
Format:
Lydbog
Del:

8

Tid Lydbog:
6 timer 39 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
5.10.2020
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788726449167

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)