Omsorg for lig

Omsorg for lig

Om bogen

"Omsorg for lig" er den dramatiske og spændingsfyldte historie om en skæbnesvanger Sankthansaften. Traditionen tro bliver det store bål tændt, men der er noget galt. Inde i bålet finder man resterne af et kvindelig, og en efterforskningssag sættes traks i gang.
Vibeke havde en affære med offerets mand, og hun er derfor den hovedmistænkte. Hun indlægges til mentalobservation, og hendes historie ser langsomt dagens lys...

Den danske forfatter Dorthe Berntsen har adskillige bøger bag sig og udmærker sig inden for vidt forskellige felter – både inden for og uden for litteraturens verden. Berntsen blev uddannet psykolog i 1993, fik sin ph.d. i 1997 og blev efterfølgende ansat ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet. Siden 2010 har hun været leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Selvbiografisk Hukommelsesforskning (CON AMORE). I forbindelse med denne side af hendes professionelle virke har Berntsen udgivet flere videnskabelige artikler og bøger med fokus på hukommelse. Inden for skønlitteraturen fik Berntsen sin litterære debut i 1984 med romanen "Tre skridt fra livet" og har efterfølgende udgivet en række skønlitterære værker; senest "Omsorg for lig" i 2002.

Forfatter.Dorthe Berntsen
Oplæser.Judith Rothenborg

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Omsorg for lig

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu