Ondskab- Sophia Evensen

Bedømmelse 3.4
8 timer 13 min
294 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Forestil dig at du vågner op som 28-årig og indser, at hele dit liv har været én stor løgn. Din familie er ikke dem, du tror de er. Dit ægteskab er ikke dit eget valg. Dit liv er i hænderne på mennesker, som misbruger og udnytter dig. Den person du tror du er, er i virkeligheden blevet dikteret dig helt fra din barndom. Din identitet, dine tanker, dine holdninger, din tro. Hele din verden, er blevet fordrejet.

Sådan vågnede Sophia Evensen endeligt op til realiteterne, en dag i august 2005. Hun havde en uge til at forberede sig på at miste alt, hvad hun ejede. Hendes karriere, hendes familie, hendes ægteskab, og endda hendes egen datter. Med et hjernevasket sind og bagage fra en barndom som den udstødte datter af landets mest kendte, religiøse sektleder begav hun sig ud på en rejse mod sand frihed. En næsten umulig kamp på liv og død, i jagten efter hendes sande jeg.

Sophia Evensens sande historie er en vanvittig beretning om religiøs fanatisme, hjernevask, foruroligende afsløringer, skilsmisse, kærlighed og intriger, og en kontroversiel kamp mellem gode og onde kræfter i hendes personlige opgør med forbryderen i hendes liv. Hendes egen mor, Ruth Evensen, leder af frimenigheden Faderhuset, der udløste en af landets største skandaler ved opkøbet af den mest omstridte bygning i Danmark, Ungdomshuset på Jagtvej 69 i København.

Det er en bog om ondskab uden grænser. Ondskab med et eneste formål - den totale magt!

Bogen udkom første gang i 2008.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

8 timer 13 min

Sider E-bog:

294

Sprog:

Dansk

Udgivet:

11.1.2022

Forlag Lydbog:

People's

ISBN Lydbog:

9788772387079

Forlag E-bog:

People's

ISBN E-bog:

9788771374421

© People's (Lydbog)

© People's (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ondskab – E-bog, Lydbog

Spændende fortælling, men lidt lang

Fie

Religiøs propaganda i en anden form

Ikke nok med, at bogen i de første kapitler aldrig rigtig kommer i gang, men bliver ved med at “tease” for bogens indhold, så fortsætter bogen med religiøs propaganda, som den jo efter sigende skulle gøre op med, men blot i en anden form. Skuffende og trist… Mht. oplæsningen synes jeg, at det havde været mere passende med en “yngre” stemme.

Tina

Rodet

En historie med et utroligt stort potentiale, desværre ender det i min optik som en rodet omgang, blandt grundet en vinkel forfatter har valgt skrive bogen i.

Katrine Clara