Ondskabens yngel

- Maj-Britt Randklit

Bedømmelse 4.5
9 timer 22 min
306 Sider
Kirsten Dreyer
bookCoverFor

Om bogen

Odenses værste slagsbroder findes dræbt i en mørk gyde. Han er gennembanket og til sidst kvalt. Ved liget ligger et sjippetov, og i første omgang tror politiet, at det er tilfældigt.

Kort efter sker et brutalt drab på en kvinde, og igen findes et sjippetov ved gerningsstedet. Da politiet graver dybere i ofrenes omgangskreds, kommer det frem, at de to kendte hinanden fra skoletiden.

Kirsten Dreyer og hendes kollegaer bliver sat på sagen. En skræmmende og brutal fortid åbner sig for Odenses drabsafdeling.

Ondskabens yngel er andet bind i serien om Kirsten Dreyer.

Om forfatteren
Maj-Britt Randklit (f. 1960) har udgivet romanerne Min mors hævn (2017) og Afklædt (2021). Hun er uddannet indenfor sundhed, kommunikation og ledelse, og er i dag privatpraktiserende fodterapeut i Odense. I sin fritid skriver hun romaner og noveller.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 22 min

Sider E-bog:

306

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.12.2022

Forlag Lydbog:

Forfatterskabet.dk

ISBN Lydbog:

9788794289450

Forlag E-bog:

Forfatterskabet.dk

ISBN E-bog:

9788794289382

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ondskabens yngel – E-bog, Lydbog

Underlig bog ned noget ensidig ulyksalig fantasihandling . Dårlig opbygning af både historie og det forvirrende persongalleri. Oplæseren har god stemme, men dårlig teknisk oplæsning. Afsnittene glider over i hinanden uden pause - også meget forvirrende. Kun ophold mellem kapitlerne.

Elisabeth

Rigtig god bog

Vivian

Mega spændende

Lise Birgitte

God bog

Benita