OXEN – De frosne flammer

Bedømmelse 4.6
15 timer 35 min
540 Sider
Oxen
bookCoverFor

Om bogen

De frosne flammer er tredje bind i serien om Niels Oxen.

Krigsveteranen Niels Oxen formodes omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheden sunder han sig på en ø i den svenske skærgård, hvor han spekulerer over sit livs dilemma.

Opdager lederne af det hemmelige magtnetværk Danehof, at deres attentat mod ham er slået fejl, vil de indlede en sand menneskejagt for at dræbe ham. Opdager det danske politi, at han er i live, vil han blive eftersøgt og anklaget for et mord, han ikke har begået. Mod alle odds beslutter Oxen sig for at tage kampen op mod overmagten. Gør han det ikke, er han dømt til evig flugt – uden chance for at gense sin søn.

Stillet over for en umulig opgave kontakter han sin tidligere makker fra PET, Margrethe Franck, som imidlertid er fyret og arbejder som kassedame og hotelopvasker. De to slår sig igen sammen med den tidligere PET-chef Axel Mossman og hans nevø.

Kampen mod Danehof har haft skæbnesvangre konsekvenser for dem alle. De er som frosne flammer, og de kan kun få deres liv tilbage ved at besejre de mørke mænd.

Hvordan slås man mod en usynlig fjende?

Jens Henrik Jensen (f. 1963), forfatter og journalist, slog igennem med Kazanski-trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han udgav dereft er den anmelderroste bestsellerserie om kriminalassistent Nina Portland, Økseskibet (2004), Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). I 2012 udkom De hængte hunde og i 2014 De mørke mænd, første og andet bind i en serie med krigsveteranen Niels Oxen. Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog
Lydbog

Serie:

Del:

3

Tid Lydbog:

15 timer 35 min

Sider E-bog:

540

Sprog:

Dansk

Udgivet:

26.8.2016

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740036107

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740028720

Hvad andre synes

Anmeldelser af OXEN – De frosne flammer –
E-bog, Lydbog

Mega god....

Heidi Christina

Mega spændende bøger svært at løsrive sig fra

Niels Vibholm

Helt fantastisk serie

Katharina

Fed bog

Mai-Britt