Park

Park

Om bogen

Ny lydbog af Henrik Frederiksen - en af Danmarks bedst sælgende forfattere med mere end 300.000 solgte bøger.

90’ernes største natklub i København – Park på Østerbro – ligger øde hen. Den legendariske boksetræner og promotor Robert Schultz har længe drømt om at skabe en eksklusiv klub. Nu har han chancen for at genskabe fordums storhed – i både familie- og forretningsforhold.

Hovedpersonen har arbejdet som dørmand på Park og haft Robert Schultz som boksetræner. Da han ankommer til en boksegalla til ære for Robert, vender det hele tilbage til ham – aggressionerne og hadet.

Et magtspil lægger en skygge over gallaaftenen og giver en fornemmelse af en familie, der vogter over en hemmelighed.

Den verden, hovedpersonen forlod for mange år siden, fører til et voldsomt indre opgør. Der er ting, han ikke kan styre – ting, han vil frigøre sin lille søn for. Noget, der truer med at ødelægge dem begge.

PARK er en mørk og humoristisk roman om afpresning, angst og umulig kærlighed.

”En interessant roman, som både er en nutidig københavnerroman og vel en slags selvbiografisk og selvreflekterende metaroman. Velskrevet i retning af det jazzede og urbant hårdkogte. En romantisk men uforløst kærlighedshistorie. Hvad ser Hannah dog i hovedpersonen?”
Bo Tao Michaëlis, Politiken

”Hold da op for en hæsblæsende tour de force i ”testosteron-land”. Boksere, gangstere og dejlige damer i en stor, ordrig, fabulerende, kulørt mobbedreng af en roman.”
Hella Joof, filminstruktør

”Henrik Frederiksen øser af sine egne erfaringer i ringen og i døren, og resultatet er en hårdtslående fortælling, der rammer i solar plexus.”
Andreas Karker, BT

”Henrik Frederiksen er den perfekte guide ind i skyggerne, når han genbesøger en spændende verden, han tidligere var en del af. God fortælling.”
Flemming Møldrup, tv-vært DR

Hvad andre synes

Anmeldelser af Park