Perlesøsteren

Bedømmelse 4.7
17 timer 44 min
635 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

Fjerde bind i Lucinda Rileys storslåede serie De syv søstre, der denne gang følger CeCe, som i sin søgen efter information om sin fortid sætter kurs mod Australien.

CeCe har aldrig rigtig følt, at hun passede ind nogen steder, og efter faren, Pa Salts, død kan hun næsten ikke klare mere. Hun dropper ud af kunstskolen og kan kun se til, mens hendes søster Star lige så langsomt bevæger sig ud af hendes liv. I desperation beslutter hun sig for at forlade England og udforske sin fortid. Det eneste, hun har at gå efter, er et sort-hvid-foto og navnet på en kvindelig pioner, der boede i Australien for over hundrede år siden. På vej mod Sydney gør CeCe holdt i Thailand, og her møder hun den mystiske Ace, der er lige så ensom, som hun er, og som viser sig at gemme på en hemmelighed …

Hundrede år tidligere får Kitty McBride, datter af en præst i Edinburgh, mulighed for at ledsage den velhavende mrs. McCrombie på en rejse til Australien. Her bliver den unge piges skæbne hvirvlet sammen med familien Mercer, deres perle-eventyr og ikke mindst de to helt identiske, men af sind fuldstændig forskellige tvillingebrødre, Drummond og Andrew.

Da CeCe endelig når frem til Australien, begynder hendes søgen for alvor, og med hjælp fra folk, hun møder på sin vej, finder hun på det store, farverige kontinent lige så langsomt frem til følelsen af at høre til.

Pressen skriver:

»… underholdende til sidste side.«
***** – Femina

»Efter næsten 600 sider glæder man sig bare til næste bind.«
****** – Familie Journal

»Det fungerer som altid til perfektion i Lucinda Rileys bøger, og det er en stor fornøjelse at læse om de syv søstre … Forfatteren kan noget med sine personer, og man kan ikke lade være med både at grine, græde og rase sammen med dem.«
– Litteratursiden

»Jeg elskede at læse den …«
****** – Boginspiration

»… virkelig fantastisk og utroligt spændende …«
***** – De unges ord

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

Lydbog
E-bog

Del:

4

Tid Lydbog:

17 timer 44 min

Sider E-bog:

635

Sprog:

Dansk

Udgivet:

22.3.2018

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788763855587

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788763854474

Hvad andre synes

Anmeldelser af Perlesøsteren –
Lydbog, E-bog

😊

Susanne

God læsning

Pica

Endnu en fin fortælling vidunderligt oplæst. Oplæsning af bøgerne herinde, tempo, stemmeleje, tomt er med til at forme historien. Maria Stockholm gør det så fint.

Anne

Endnu en rigtig fin og medrivende historie. Men oplæsningen er desværre (endnu en gang) ikke at fortrække.. Måden hvorpå hun fx udtaler ordene ‘borgerkrig’ og ‘shorts’ er ret irriterende. Jeg kan undre mig over, om der mon bliver HØRT korrektur lige som man læser korrektur på en bog?!!

Charlotte