Pigen i brønden

- Inger Gammelgaard Madsen

Bedømmelse 4.5
11 timer 2 min
Rolando Benito og Anne Larsen
bookCoverFor

Om bogen

Fundet af en forslået og mishandlet ung kvinde i vaskekælderen i en boligblok i Aarhus sætter politikommissær Rolando Benito fra Østjyllands Politi på sporet af flere andre kvinders mystiske forsvinden i området nær Botanisk Have. Rolando har hele tiden frygtet, at de forsvindingssager ville ende på hans bord i Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet, og da en af kvinderne findes død i Viby ved siden af en skraldespand, udvikler det sig til at blive mere kompliceret end ventet. Rolando er nødt til at tage imod hjælp fra en ny koordinerende enhed i politiet, som hjælper med drabsefterforskninger. Men det tager alligevel tid at gennemskue motivet og opklare drabssagerne. Lidt for lang tid, hvilket bliver skæbnesvangert for en af politiets egne.
Journalist Anne Larsen kommer ind i sagen gennem sit arbejde som vært for en ny tv-udsendelse, MHD CrimeWatch, som Media House Denmark har lanceret. Hun opdager en sammenhæng mellem offeret i vaskekælderen, de efterlyste kvinder og en rød kat, som spiller en særlig rolle. Samtidig må hun kæmpe med sine egne personlige familietraumer. Men hun kommer selv for tæt på, da hun som sædvanlig roder sig ud i problemer.
Som efterforskningen skrider frem, må både Rolando Benito og Anne Larsen se i øjnene, at de står over for modbydelige forbrydelser drevet af kynisme og en uhyggelig kvindehadsk subkultur, som er ved at brede sig.

"Pigen i brønden" er sekstende bind i krimiserien om den italienskfødte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen.

Inger Gammelgaard Madsen er uddannet grafisk designer. Hendes populære krimiserie om den italienskfødte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen har ligget på flere bestsellerlister og er også solgt til udgivelse i Tyskland.

Oplæser(e):

Format:

Lydbog

Tid Lydbog:

11 timer 2 min

Sprog:

Dansk

Udgivet:

25.3.2023

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788727043616

Hvad andre synes

Anmeldelser af Pigen i brønden – Lydbog

Utøya ligger altså ikke Sverige men i Norge 😉

Conni

bones her minder lidt I Noble ad de passage I om en elsebeth engholm og Michael katz krefeldt s borger om forfatteren saa vaelger at tager death som smiger eller krititik saa er det nok meet det sidste

Kim

Som altid i bøgerne om Benito, spændende og uforudsigelig. Og en fantastisk oplæser

Theresa

Fantastisk bog og helt i tråd med resten af serien. God skrevet

Tina Andersen