Pigen på billedet

Bedømmelse 4.4
9 timer 2 min
298 Sider
Jensen-serien
bookCoverFor

Om bogen

Den 90-årige Irene Valborg bliver fundet myrdet i en velhavende forstad til København, og hendes dyrebare diamanthalskæde er forsvundet. Det ligner et indbrud, der er gået galt. Da yderligere to ældre mennesker bliver ofre for brutale overfald, sættes kriminalkommissær Henrik Jungersen på sagen. På alle gerningsstederne finder han et fotografi af den samme pige. Men hvem er pigen på billedet?
Irene Valborgs datter er utålmodig efter at få den arv, hun har så hårdt brug for, og hyrer Jensen, den tidligere reporter på Dagbladet, og hendes teenage-sidekick, Gustav, til at finde den forsvundne diamanthalskæde. Endnu en gang bliver Henrik i sin søgen efter sandheden konfronteret med Jensen – dén kvinde i København, som han i et desperat forsøg på at redde sit ægteskab vil gøre alt for at undgå ...

Om forfatteren:
Heidi Amsinck (f. 1967) er uddannet journalist og har siden 1992 boet og arbejdet i London, bl.a. som korrespondent for Børsen og Jyllands-Posten. Som barn var hun besat af brødrene Grimms eventyr, men det var Roald Dahls sorthumoristiske ”Skæbnefortællinger” på dansk tv i 1970’erne, der for alvor grundlagde en livslang fascination af uhygge og menneskets mørke sider. Hun og Jensen har erobret mange krimilæseres hjerter med ”Mit navn er Jensen”, bind 1 i denne serie.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Anne Matthiesen

Format:

E-bog
Lydbog

Tid Lydbog:

9 timer 2 min

Sider E-bog:

298

Sprog:

Dansk

Udgivet:

22.2.2023

Forlag Lydbog:

Gutkind

ISBN Lydbog:

9788743404521

Forlag E-bog:

Gutkind

ISBN E-bog:

9788743404514

Hvad andre synes

Anmeldelser af Pigen på billedet –
E-bog, Lydbog

8-8819076 i morgen 8

Malene

Spændende fra start til slut. Githa Lehrman er bare den bedste oplæser

Lone

Go bog

Gitte

Ok bog, men hvorfor kalde en person ved hendes efternavn ? Det var ireterende.

Bjarne