Pigen under træet- Sara Blædel

Bedømmelse 4.5
7 timer 56 min
307 Sider
Louise Rick
bookCoverFor

Om bogen

Vinder af Martha-prisen 2020

På Bornholm findes liget af skolepigen Susan, der forsvandt sporløst under en lejrskoletur i 1995. Liget har ligget gemt i en klippesprække i Ekkodalen under et myldrende dække af insekter.

Camilla Lind er tilbage på kriminalredaktionen på Morgenavisen og insisterer på at optrevle, hvad der egentlig skete, dengang Susan forsvandt. Da Camilla opsøger Susans gamle klassekammerat, Pia, for at få mere at vide, finder hun en familie knuget af sorg, fordi Pia samme morgen er gået i Dyndet og har druknet sig.

Louise Rick er på orlov fra sit job i Drabsafdelingen og er i utide blevet kaldt hjem fra sin jordomrejse, efter hendes bror har forsøgt at begå selvmord. Han er sønderknust, fordi hans kone, Trine, igen har forladt ham og deres to små børn. Louise prøver at hjælpe sin bror med at finde Trine, som ikke har givet lyd fra sig, siden hun forlod hjemmet.

I sin søgen blandt Trines ting finder Louise et gammelt klassebillede, og det går op for hende, at Trine i sin tid gik i klasse med Susan og Pia og var med på den lejrskoletur, hvor Susan forsvandt…
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
E-bog, Lydbog
Del:

10

Tid Lydbog:
7 timer 56 min
Sider E-bog:
307
Sprog:
Dansk
Udgivet:
15.11.2019
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740046588
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740059786

© JP/Politikens Forlag (Lydbog)

© JP/Politikens Forlag (E-bog)