Probiotika

Probiotika

En guide til dine gode bakterier

Om bogen

Denne bog fører dig ind i mikrobernes verden - lærer dig at spise, leve og pleje dig sund indefra. Fyldt med opskrifter på probiotisk kost og livsstil, der gør dig robust og energisk.

Tror du, at du mangler vitaminer, overskud eller bare er havnet på den forkerte hylde i livet? Er du stresset? Har du fået antibiotika flere gange? Så er du måske i samme situation som mange andre moderne mennesker, nemlig, at det biologiske grundlag for din sundhed, som befinder sig i din mave og tarm, er ude af balance.

Så svaret på, at du er træt, mangler overskud og har tilbagevendende sygdomme er muligvis enklere, end du tror: Lyt til din mavefornemmelse; det er nemlig dernede i din mave og tarm, at det hele bliver til. Størsteparten af de stoffer, der påvirker hormonbalance, energiniveau, immunforsvar og organismens generelle velvære dannes der. Denne fantastiske underverden er et unikt økosystem, som du kan hjælpe til at holde din krop og hjerne sund livet igennem. Mød dine nye bedste venner mikroberne - for små til at øjet kan se dem, men uoverskueligt store i sundhedsmæssig henseende.

Forfatter.Helle Forum
Oplæser.Githa Lehrmann

Hvad andre synes

Anmeldelser af Probiotika