Project Hail Mary

Bedømmelse 4.8
15 timer 4 min
bookCoverFor

Om bogen

EN ENLIG ASTRONAUT. EN UMULIG MISSION. EN VEJ, HAN ALDRIG HAVDE FORESTILLET SIG.

Ryland Grace er den eneste overlevende på en desperat, sidste-chance-mission – og hvis han fejler, vil menneskeheden på Jorden selv gå til grunde. Bortset fra at han ikke er klar over det lige nu. Han kan ikke engang huske, hvad han hedder, og endnu mindre hvad hans opgave går ud på, eller hvordan han skal udføre den. Det eneste, han ved, er, at han har sovet i meget, meget lang tid. Og at han netop er blevet vækket, blot for at opdage, at han befinder sig millioner af mil hjemmefra, uden andet end to lig som selskab. Hans besætningsvenner er døde, hans hukommelse vender tåget tilbage, og Ryland indser, at han nu står overfor en umulig opgave. Mens han drøner gennem det tomme rum på sit lille skib, er det op til ham at lægge et umuligt videnskabeligt puslespil – og overvinde truslen om udryddelse af vores art. Og mens uret tikker, og de nærmeste mennesker er lysår væk, er han nødt til at gøre det alene. Eller er han?

Project Hail Mary, et uimodståeligt interstellart eventyr, som kun Andy Weir kan finde på, er en fortælling om opdagelse, spekulation og overlevelse, der er en rival til The Martian – samtidig med at den tager os med til steder, vi aldrig havde drømt om.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Lars Poulsen

Format:

Tid Lydbog:

15 timer 4 min

Kategorier:

Sprog:

Dansk

Udgivet:

7.2.2023

Forlag Lydbog:

DreamLitt

ISBN Lydbog:

9788771718201

Hvad andre synes

Anmeldelser af Project Hail Mary –
Lydbog

Forrygende bog. Vild med oplæseren og sikke en spændende ski-firejse i både rum og bevidsthed, og håb om at kærlighed og empati vil sejre i os som mennesker.

Morten

En af de bedste scifi bøger jeg nogensinde har læst!

Louise

Måske en smule videnskab-nørdet bog, men lad dig ikke skræmme af det! Den er virkelig spændende og har et godt flow. Oplæseren, David Garmark, er VIRKELIG fantastisk, og han er med til at løfte oplevelsen af bogen til nye højder.

Ruben Winje

Spændende bog og god oplæser

Vibe Renée