Randvad

Randvad

Om bogen

Akademikeren Karl Johansen bliver i 2017 hyret til at finde ud af, hvad der skete med Albert Severin Termansen. Albert forsvandt i 1887, da han besøgte den lille landsby Randvad, nær Løjt Kirkeby i Sønderjylland. Han var historiker og ville undersøge stedets særlige, gamle landbokultur. Den talentfulde, unge kunstner, Werner Erik Kværndrup var med ham.
Werners efterladte tegninger får det til at løbe koldt ned ad ryggen på Karl. Der er noget truende over Randvad og den gamle skov, der omkranser landsbyen. Det bliver snart tydeligt, at ikke alle ønsker, at Karl skal rode i fortiden.
"Randvad" er en spændende, gotisk krimi om dyriske drifter, hemmeligheder og kræfter fra historiens dyb.

Jacob Holm Krogsøe er Cand.mag i Filmvidenskab, bibliotekar samt redaktør og skribent på onlinemagasinet Planet Pulp. Han er uddannet i København. Han bor i Skødstrup med sin kone og tre børn. "Randvad" er hans debutroman.rnMartin Wangsgaard Jürgensen har udgivet flere bøger og noveller, blandt andet den okkulte roman "Thelema". Han bor i København med sin kone og sine børn og arbejder som redaktør og forfatter.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Randvad