Ready Player Two - Spillet om Sirenen

Bedømmelse 3.9
13 timer 54 min
480 Sider
Ready Player
bookCoverFor

Om bogen

EN UVENTET QUEST. TO VERDNER PÅ SPIL. ER DU KLAR?
Få dage efter han har vundet OASIS-skaberen James Hallidays konkurrence, opdager Wade Watts noget som vil ændre alt. En teknologisk anordning ligger skjult i Hallidays arkiv og venter på at hans arving skal finde den. Den kan gøre OASIS tusind gange mere fantastisk … og afhængighedsskabende … end Wades vildeste fantasier.

Med anordningen kommer en ny gåde og en ny quest: et sidste påskeæg fra Halliday der nævner en mystisk belønning.
Og en uventet, meget kraftfuld og farlig fjende står på lur. En som ikke har noget imod at dræbe millioner af mennesker for at få hvad han vil have.

Wades liv og OASIS’ fremtid er igen på spil. Men denne gang hænger menneskeheden også i en tråd.

Ready Player Two – Spillet om Sirenen er fortsættelsen til Ready Player One – Spillet om OASIS og tager dig på endnu et opfindsomt, sjovt og tempofyldt eventyr i en spændingsfyldt fremtid.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Valdemar Tellerup

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

2

Tid Lydbog:

13 timer 54 min

Sider E-bog:

480

Sprog:

Dansk

Udgivet:

1.3.2022

Forlag Lydbog:

Tellerup A/S

ISBN Lydbog:

9788758846873

Forlag E-bog:

Tellerup A/S

ISBN E-bog:

9788758846552

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ready Player Two - Spillet om Sirenen –
E-bog, Lydbog

Oplæseren skulle du vende dig til, da som andre har nævnt ikke har hørt den anden oplæser og ikke er den samme oplæser, når dette er sagt er bogen sådan set god nok, lidt det samme med mindre ændringer som den første meeen stadig fed 😊

Rasmus

Bedøvende. Markant dårligere end 1’eren men fin hvis du ikke kan falde i søvn.

Mikkel

Har næsten hørt 3 timer af bogen. Men har seriøst lyst til at droppe fordi at oplæseren bare ikke kan finde ud af at læse op. Han udtaler feks "kendis" som sjændis. Edge (på engelsk) kan han heller ikke finde ud af. Og listen er lang. Så enten synes jeg man skal finde en ny oplæser eller også må samme oplæser lytte til 1eren også optage om igen. Uanset hvad er det her ikke godt nok. Mvh. Jessicas mand 😅

Jessica

Fantastisk bog, 7⭐️👌 Syntes det er lidt øv at oplæseren ikke har læst eller hørt første bog😑 de fleste navne er ret forkert udtalt. Og hans ret mørke stemme for bassen godt igang i mit Apple headset.

Alex