Ring til en voksen- Julie-Elsebeth Johannesen Krog

Bedømmelse 4.4
4 timer 23 min
168 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Julie-Elsebeth har et af Danmarks bedste blikke for den absurde dagligdag med småbørn. Nu debuterer hun med humoristiske historier fra sit liv som mor.

90.000 engagerede danske instagram-brugere følger Julie-Elsebeths dagligdag med små børn, hus og mand. Og det gør de, fordi hun kaster et friskt lys på alt det uforudsigelige og utænkelige ved at være mor. Som hun siger: ”Vi ved alle sammen, det er hårdt arbejde at have små børn, men det hjælper at kunne grine af det.”

I Ring til en voksen – jeg er nogens mor deler hun generøst ud af de situationer, hun har stået i. Fra jordemodersamtalerne, ammehjernen, mælkebabserne, den desperate søgen på nettet og de vågnenætter til det akavede sexliv som nybagte forældre.

Bogen åbner med den positive graviditetstest og følger derefter den totalt uerfarne Julie-Elsebeths vej ind i morlivets kaos. Hendes stærke forbindelse til sine følgere understreges af, at de bidrager med nogle af deres erfaringer, ligesom hendes mand har en gæsteoptræden med sit syn på sagerne.

Julie-Elsebeth skaber ganske enkelt den bog, som kommende og nybagte mødre kan spejle sig i og ikke mindst grine med.
Format:
E-bog, Lydbog
Tid Lydbog:
4 timer 23 min
Sider E-bog:
168
Sprog:
Dansk
Udgivet:
13.10.2022
Forlag Lydbog:
JP/Politikens Forlag
ISBN Lydbog:
9788740081046
Forlag E-bog:
JP/Politikens Forlag
ISBN E-bog:
9788740081039

Hvad andre synes

Anmeldelser af Ring til en voksen – E-bog, Lydbog

Fantastisk bog! Hør den

Sissel

Skøn bog

Line

Vigtig bog med gode budskaber serveret med humor.

Janni

Sjov bog

Jeanette

Sikke en god bog. Så ærlig og fantastisk skrevet. Anbefaler at hører den fremfor at læse dem da det er genialt af hører forfatterens tone i fortælling, så man ikke er i tvivl om hvornår det er ment i sjov :)

Mette

Goooood!

Lene

Fantastisk bog af en fantastisk kvinde 🫶🏼 tak!

Katrine

Meget meget underholdende 👏🏻👏🏻 Jeg har både grint - meget - og grædt fordi jeg blev rørt. Dejlog bog og kan klart anbefale ❤️

Stine

Skøn bog

sanne

Tak for at sætte ord på alt dét, som moderskabet også indebærer. Dét, som man ikke har tænkt sig til, læst sig til eller er blevet rådet til. Kunne jeg blot gå 7 år tilbage og få indholdet serveret, så havde det sparret mig for mange unødige tanker, startende med “hvad nu hvis…”.

Louise

Så rammende, så sjov og så hjertelig bog skal man lede længe efter ❤️

AnneMette

Helt igennem fantastisk bog. Velskrevet, godt oplæst og med brugbare informationer til både kommende og nuværende forældre, beskrevet på en humoristisk måde. Det er bogen man skal læse når man som mor føler sig alene og usikker.

Maria