Sår

- Sara Blædel, Mads Peder Nordbo

Bedømmelse 4.4
6 timer 49 min
273 Sider
Stark-serien
bookCoverFor

Om bogen

Politidirektør Margrethe Dybbøls teenagedatter, Zenia, er forsvundet. Zenia har før været væk hjemmefra i dagevis for at være sammen med sine venner, men da en verserende sag om en anden forsvundet ung kvinde går ind i sin tredje uge, begynder Dybbøl at blive nervøs. Er der risiko for, at de to forsvindingssager hænger sammen?

Samtidig kaldes vicepolitiinspektør Liam Stark ud til efterforskningen af et lig, som er fundet med tydelige lågeformede sår skåret ind i huden. Dea Torp prøver at holde et par fridage med sin nye kæreste, men må til sin ærgrelse afbryde dem, da der er brug for hendes hjælp til opklaringen.

Da Dea og Liam bringes på sporet af kunstneren Monika Le Fevre, der er kendt for at skære lignende sår i levende dyr som en del af sin politiske kunst, bliver det tydeligt, at hun kan have forbindelse til både liget og Dybbøls forsvundne datter.

Efterhånden står det klart for Dybbøl, at hun ikke kender sin datter så godt, som hun troede, og optrevlingen af Zenias adfærd giver hende bange anelser …

Oplæser(e):

Format:

Lydbog, E-bog

Del:

2

Tid Lydbog:

6 timer 49 min

Sider E-bog:

273

Kategorier:

Sprog:

Dansk

Udgivet:

1.8.2023

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740083552

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740083576

Hvad andre synes

Anmeldelser af Sår – Lydbog, E-bog

Fantastisk , nem barsk 😳

Liselotte

Wow sikke en krimi

Susanne

Wauw

Dorte

Ligesom første bog fanger den med det samme. Kan kun anbefales.

Agnieszka