Se mor, jeg danser

- Puk Elgård

Bedømmelse 4.7
5 timer 27 min
187 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Se mor, jeg danser er en hyldest til livet. Det er også fortællingen om en ukuelig tro på, at man kan vælge sin egen vej på trods af en udfordrende barndom. Puk Elgård fortæller historien om at komme til verden som erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden.

Da Puk Elgårds forældre mistede deres syvårige datter Pia var lægernes eneste råd: "Få et andet barn med det samme." Lige efter begravelsen blev Puk undfanget og kom til verden som det, hun selv kalder et erstatningsbarn. Selvom Puk kun var seks år, da hun opdagede sandheden om sin søster, forstod hun langsomt familiens tab og påtog sig opgaven med at forsøge at holde forældrene på fode. Men sorgen havde slået dybe revner i fundamentet. Opvæksten var præget af forældrenes store forbrug af alkohol og piller og af farens ludomani og morens skrøbelige psyke – og den tavshed, sorgen havde lagt over familien.

Puk Elgård har gennem hele sit liv været fast besluttet på at være en mønsterbryder. På en rejse til New Mexico får hun muligheden for at gennemgå nogle ældgamle og hemmelighedsfulde indianerritualer. Under trommedans og fuldmåne kommer minderne krybende frem, og pludselig er hun tættere på tragedien end nogensinde før.

Puk Elgård (f. 1968) har siden sin tv-debut i 1995 været en af landets mest populære tv-værter på både DR og TV2. I dag er hun vært på weekendudgaven af Go'Morgen Danmark på TV2.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Tid Lydbog:

5 timer 27 min

Sider E-bog:

187

Sprog:

Dansk

Udgivet:

16.1.2019

Forlag Lydbog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Lydbog:

9788726137262

Forlag E-bog:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-bog:

9788711906873

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)

Hvad andre synes

Anmeldelser af Se mor, jeg danser – E-bog, Lydbog

God og livsbekræftende

Anja Berger

Tak til Puk for den mest fantastiske fortællinger og hendes historie. Den har inspireret mig til at gå tilbage og kigge på de svære perioder og tab som jeg har i min fortid...

Cate

Fantastisk. Tak

Tine

Meget rørende og sjov fortælling

Anders