Selvimponering

Selvimponering

Om bogen

Har du svært ved at opnå det, du gerne vil? Ryger du hele tiden ud af fokus? Ender du med at stresse rundt for at imponere alle andre i stedet for at gå efter dine egne mål? Bare rolig. Du er ikke den eneste, og i denne bog lærer du at vende blikket mod dig selv og gøre det hårde let, så du kan komme i mål.
Når du mestrer det, har det vilde effekter. Det bygger dig op. Det styrker dit selvværd. Det booster din selvtillid. Det skaber kort sagt et solidt fundament, som gør, at du kan stå stærkere i alle andre aspekter af livet.
I "Selvimponering" får du en tilbundsgående forståelse af selvimponeringens hvad, hvorfor og hvordan. Du bliver trin for trin guidet til selv at blive stærk i selvimponeringens kunst, og du bliver opmærksom på de faldgruber, du for enhver pris skal undgå.
Med en blanding af teori, redskaber og træninger deler Mette Holm kærligt og meget konkret ud af sin viden og erfaring for at klæde dig grundigt på til at gå ud at skabe et selvimponerende liv.

Mette Holm er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun er succesrig udgiver af en stribe bøger og driver desuden livsstilsbloggen Mettes Univers. Hendes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. Mette sender hver dag et selv¬kærligt boost til 80.000 følgere.

Forfatter.Mette Holm
Oplæser.Heidi Leonhard

Hvad andre synes

Anmeldelser af Selvimponering