Skyggeriget- Kim Faber, Janni Pedersen

Bedømmelse 4.5
9 timer 3 min
351 Sider
Juncker-serien
bookCoverFor

Om bogen

En tilsyneladende uskyldig mand mister livet under en voldsom eksplosion på Nordjyllandsværket – et af Danmarks sidste kulfyrede kraftværker og en kæmpestor udleder af CO2. Hvad der først ligner en ulykke, viser sig hurtigt at være et angreb, da politiet finder fragmenter af en militær kamikazedrone i murbrokkerne. En radikal organisation tager skylden for angrebet. Danmark er ramt af sit første tilfælde af klimaterror.

Samme morgen findes en anden mand dræbt i en velhavervilla i det nordlige København. Han er søn af landets kontroversielle klimaminister, og sagen detonerer for alvor mellem efterforskernes hænder, da obduktionen afslører, at den dræbte har haft et heftigt kokainmisbrug – og desuden viser sig at have tætte forbindelser til en hidtil ukendt narkobande.

Er der en sammenhæng mellem de to forbrydelser? Juncker og Signe kan først ikke få øje på den, men så gør deres kollegaer en opdagelse, som tilsyneladende vender sagen på hovedet.

Oplæser(e):

Format:

E-bog, Lydbog

Del:

4

Tid Lydbog:

9 timer 3 min

Sider E-bog:

351

Sprog:

Dansk

Udgivet:

20.11.2022

Forlag Lydbog:

JP/Politikens Forlag

ISBN Lydbog:

9788740080865

Forlag E-bog:

JP/Politikens Forlag

ISBN E-bog:

9788740080872

Hvad andre synes

Anmeldelser af Skyggeriget – E-bog, Lydbog

Fantastisk spændende. Glemte tid og sted.. Nogen pokkers dygtige forfattere. Glæder mig til næste bog. Og oplæseren er min yndlings lige pt. 😊

Berit

Spændende bog. Jeg var underholdt hele vejen igennem

Katja

Fantastik bog

Ingelise

Endnu en rigtig spændende krimi fra Janni og Kim. Tak for den 💐

Anne-Mette

Kan ikke vente på næste eventyr med Juncker og kredsen omkring ham.

Jacob

Spændende og fangende, men ikke nær så mange overraskelser som i de forrige bøger. Glæder mig til næste bog om Junker, Signe og Nabiha m.fl.

Ole

👍🏼

Rikke

Spændende bogserie

Vivian

Fantastisk som alle de andre i serien. Man kan forholde sig til historien som foregår i Kbh og som altid omhandler aktuelle emner.

Claudia

Mega spændende

Lis

Endnu en super krimi! Håber der kommer flere…..

Linda

Spændende og meget autentisk

Sally

Wow

Tina

En helt igennem fantastisk spændende og nervepirrende krimi på højde med mange af de rigtig gode svenske forfattere 👍👏venter spændt på en forhåbentlig fortsættelse

Susanne jeberg

Jeg håber virkelig at nr 3 udkommer hurtigt muligt, de er så fantastiske til at skrive bøger.

Gitte