Skyggesøsteren

Bedømmelse 4.6
18 timer 22 min
615 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

Tredje bind i Lucinda Rileys store serie De syv søstre, der denne gang tager læseren med til England – fra det smukke og idylliske Lake District i nord til storbyen London i syd – hvor den tredje søster Star leder efter sit ophav.

Star d’Aplièse står ved en skillevej i sit liv, efter at hendes elskede adoptivfar, Pa Salt, er død. Ligesom sine fem søstre har Star også modtaget en ledetråd til at finde sine rødder. Men Star – der er den mest forsigtige og tryghedssøgende af søstrene – er bekymret for, hvad det kan betyde for hendes forhold til de andre søstre, ikke mindst til den dominerende CeCe. Hun beslutter sig dog alligevel for at følge det første spor, Pa Salt har efterladt hende, hvilket fører hende til et gammelt antikvariat i London, hvor hun skal spørge efter en kvinde ved navn Flora MacNichol.

Hundrede år tidligere lever den nittenårige Flora MacNichol et lykkeligt og ubekymret liv i det naturskønne Lake District, hvor hun bor tæt på sit store idol, forfatterinden Beatrix Potter. Men skæbnen vil det anderledes og fører Flora til London, hvor hun indlogeres hos en af selskabslivets største personligheder, Alice Keppel, der er kong Edward 7.s elskerinde. Her bliver Flora en uskyldig brik i et spil, som hun ikke kender reglerne til.

Efterhånden som Star dykker længere og længere ned i Floras utrolige historie, bliver hun også klogere på sin egen og måske klar til endelig at træde ud af sin søsters skygge.

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

E-bog
Lydbog

Del:

3

Tid Lydbog:

18 timer 22 min

Sider E-bog:

615

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.9.2017

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788763853941

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788763852470

Hvad andre synes

Anmeldelser af Skyggesøsteren –
E-bog, Lydbog

😁

Tina

Spænding fra start til slut. En levende oplæsning.

Torben

🤗❤️👌🏻

Marianne

Spændende

Lisette