Slagteren

Slagteren

Om bogen

Tom Hartmann – kulturjournalisten, der blev terrorist ved et tilfælde i Tenoren – prøver at komme på fode igen og tager til Cap Ferrat i Sydfrankrig for at besøge sin gamle studiekammerat Eddie Jones. Eddie har en forretningside, han vil drøfte med ham. Problemet er bare, at Eddie også har liget af en smuk kvinde liggende i bagagerummet i bilen. Samtidig lander en højst spektakulær drabssag på bordet hos Toms ekskone, politiefterforskeren Cathrine Price. De jordiske rester af den frygtede kunstkritiker Gerhard Elming ankommer til et galleri i Oslo midt under en fernisering, anrettet som en grotesk kopi af et af verdens mest berømte kunstværker.

Slagteren er en international thriller i højt tempo fra et dekadent miljø i et af de rigeste ferieparadiser på Rivieraen. A sunny place for shady people. Det er en historie spækket med menneskelig dårskab, mørke hemmeligheder – og en komodovaran. Gnistrende af sprogligt overskud, spænding, komiske situationer og overraskende vendinger.

ØYSTEIN WIIK debuterede med et brag i operakrimien Tenoren, der høstede lige så begejstrede anmeldelser i Danmark som i forfatterens hjemland Norge. Slagteren er en fritstående fortsættelse.

Forfatter.Øystein Wiik
Oplæser.Thomas Gulstad

Hvad andre synes

Anmeldelser af Slagteren

Der er ikke nok bedømmelser endnu

Der er ikke nok bedømmelser endnu