Slip slankekursmentaliteten - Få et balanceret forhold til mad og vægt

- Jette Uhre

Bedømmelse 4.3
5 timer 56 min
bookCoverFor

Om bogen

Rigtig mange mennesker har prøvet at være på slankekur op til flere gange. Næsten lige så mange har kunnet konstatere, at det ikke hjælper, men tværtimod kan gøre det hele værre. Selvom forskere for længst har bevist, at simple slankekure ikke virker, og disse heldigvis er på retur i vores samfund, så lever slankekursmentaliteten stadig i bedste velgående.

Jette Uhre gør op med myten om, at overvægt skyldes dårlig selvkontrol og manglende viljestyrke. Vejen til en sund og slank krop er ikke at "tage sig sammen" eller nægte sig selv alt det, man elsker, men derimod at lære at forstå ens krops signaler og arbejde med dem – ikke imod dem. Bogen giver en lang række gode råd til, hvordan man får et mere afslappet forhold til sin krop og alligevel smider de nødvendige kilo.

Jette Uhre er en dansk forfatter og coach. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed fra Professionshøjskolen Metropol og er desuden uddannet som coach og mindfulness-instruktør. Hun har hjulpet mange mennesker med at få et sundere forhold til mad, vægttab og deres egen krop i sit virke som spisepsykologi-coach.
Forfatter(e):
Oplæser(e):
Format:
Lydbog
Tid Lydbog:
5 timer 56 min
Sprog:
Dansk
Udgivet:
26.4.2019
Forlag Lydbog:
Saga Egmont
ISBN Lydbog:
9788726180398

© Saga Egmont (Lydbog)