Sødbitter- Stephanie Danler

11 timer 38 min
375 Sider
bookCoverFor

Om bogen

Tess ankommer til storbyen i sin søgen efter et liv, hun endnu ikke kan definere, men hun har et brændende ønske om at blive til nogen og høre til et sted.

Hun får et eftertragtet job som tjener på en eksklusiv restaurant på Union Square og opdager, at hun træder ind i en verden med et stærkt opdelt hierarki. Hun er så grøn, at hun aldrig har smagt en østers og må nu lære de forskellige arter, de rigtige betegnelser for Bourgognevine og at værdsætte at spise terrine af svinehoved.

Tess appetit på mad, vin, viden og hvilken som helst form for erfaring vækkes, og læseren trækkes med ind i den kaotiske, udmattende og fascinerende restaurationsbranche og dennes mørke bagside og får et indblik i det vilde liv, der starter efter lukketid.

"En rå, skarp og vild kærlighedshistorie." – Marie Claire

"Romanen er som limet til ens hænder, mens man flyver gennem siderne." – Elle

"Sødbitter kommer til at gøre mange læsere sultne. Den gjorde mig sulten. Jeg kan se, at mit eksemplar har fået et par fedtpletter " - New York Times

Stephanie Danler (f. 1984) er en amerikansk forfatter og madskribent. Hun er kandidat i creative writing fra The New School og har arbejdet som tjener på en række eksklusive restauranter. "Sødbitter er hendes debutroman.
Forfatter(e):
Format:
Lydbog, E-bog
Tid Lydbog:
11 timer 38 min
Sider E-bog:
375
Sprog:
Dansk
Udgivet:
22.5.2017
Forlag Lydbog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN Lydbog:
9788711797501
Forlag E-bog:
Lindhardt og Ringhof
ISBN E-bog:
9788711795613

© Lindhardt og Ringhof (Lydbog)

© Lindhardt og Ringhof (E-bog)