Solsøsteren

- Lucinda Riley

Bedømmelse 4.8
23 timer 31 min
844 Sider
De syv søstre
bookCoverFor

Om bogen

I dette sjette bind i Lucinda Rileys storslåede bestsellerserie De syv søstre følger vi den smukke søster Electra og bliver taget med på en bevægende rejse fra den hektiske atmosfære på Manhattan til Afrikas storslåede åbne vidder.

Electra D'Aplièse virker umiddelbart som en kvinde, der har alt: et job som topmodel i New York, rigdom og berømmelse. Men under overfladen er livet knap så lyserødt, og efter et brud med kæresten Mitch og nyheden om sin adoptivfar, Pa Salts, død bryder Electra helt sammen. Sorgen drukner hun i mænd og andre stimulanser, og først da Electra en dag modtager et brev fra en fremmed kvinde, der hævder at være hendes bedstemor, viser der sig en vej ud af mørket.

Godt halvfjerds år tidligere, i 1939, rejser den unge kvinde Cecily Huntley-Morgan til Kenya fra New York for at slikke sårene efter at have fået knust sit hjerte. Her skal hun bo hos sin gudmor Kiki ved bredden af den smukke Naivashasø. Og skæbnen vil det sådan, at Cecily inden længe er gift og sidder alene og afskåret fra omverdenen i et hus i den øde Wanjohidal uden noget at tage sig til. Lige indtil hun en dag møder en ung masaikvinde og giver hende et løfte, som vil ændre Cecilys liv for altid ...

Forfatter(e):

Oplæser(e):

Oversætter(e):

Ulla Lauridsen

Format:

Lydbog, E-bog

Del:

6

Tid Lydbog:

23 timer 31 min

Sider E-bog:

844

Kategorier:

Sprog:

Dansk

Udgivet:

21.11.2019

Forlag Lydbog:

Gyldendal

ISBN Lydbog:

9788763864688

Forlag E-bog:

Gyldendal

ISBN E-bog:

9788763864671

Hvad andre synes

Anmeldelser af Solsøsteren – Lydbog, E-bog

God

Markus

Kanon bog🤩

Annemette

Den gjorde stort indtryk

Dorthe

Fantastisk - i min smag en af de bedste i serien🤩

Anja