Sølvkronen

Sølvkronen

Om bogen

Wilhelm Jacobsson forsvinder sporløst på færgen til Gotland. Han er en egenrådig landmand, konstant i konflikt med naboerne. Han er gift med ”byens skøge”, Mona Jacobsson, som blev mobbet i skolen og gravid som 15-årig. Faren ukendt. Hun ved noget, men tier.
Under middelalderugen på Gotland sommervikarierer Maria Wern og hendes kollegaer Hartman og Arvidsson. Sagen om den forsvundne mand havner på deres bord. En fritidssejler finder stumpen af en lillefinger i en plastikpose i vandet. Nogle dage senere finder en rottweiler Wilhelm Jacobssons lig.

Efterforskningen går i stå, men gerningsmanden er på fri fod, og endnu et mord indtræffer. Hvad er det, den gamle distriktssygeplejerske Svea har gjort? Og hvorfor er der nogen, der vil gøre sølvsmeden Birgitta fortræd – og så på hendes polterabend?

Sølvkronen er 4. bind i Anna Janssons populære serie om kriminalinspektør Maria Wern. Serien har solgt over 4 mio. eksemplarer, er oversat til 17 sprog og har høstet stor succes som tv-serie i Skandinavien.

LydbogE-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Sølvkronen