Sort-hvid - Kompromisløs, kantet og klogere med tiden

Sort-hvid - Kompromisløs, kantet og klogere med tiden

Om bogen

I mere end 25 år har Klavs Bruun Jørgensen været en del af international håndbold. Først som spiller i bl.a. Virum-Sorgenfri, GOG, FCK og AG København og på det danske landshold. Siden som træner for bl.a. AG København, Team Tvis Holstebro og det danske kvindelandshold. I begge arenaer blev han kendt som en kompromisløs og temperamentsfuld lederfigur.
I "Sort-hvid" lægger han for første gang alle kortene på bordet og fortæller den ærlige, åbenhjertige og inspirerende historie om sin karriere – og det der gik forud. Det er en fortælling om sejrene, nederlagene, skandalerne og samarbejdet med de største stjerner i dansk håndbold. Men det er også en fortælling om at være et udiagnosticeret balladebarn, om at være tiltrukket af hash og alkohol – og om at slå sig på sine egne kanter som voksen.

Klavs Bruun Jørgensen (f. 1974) har været en markant skikkelse i dansk og international håndbold i mere end 25 år. Som aktiv spillede han 185 landskampe for Danmark og tørnede ud for klubber som Virum-Sorgenfri, GOG, FCK og AG København. Siden har han blandt andet trænet herreklubberne AG København og Team Tvis Holstebro, ligesom han i fem år var træner for det danske kvindelandshold.
Bogen er skrevet i samarbejde med Søren Paaske, der er sportskommentator på B.T. Han har tidligere udgivet bogen "Guldalderen – 25 års dansk håndboldhistorie".

Forfatter.Klavs Bruun Jørgensen
Oplæser.Bo Carlsson

Hvad andre synes

Anmeldelser af Sort-hvid - Kompromisløs, kantet og klogere med tiden