Sort kaffe og hvide sokker

Sort kaffe og hvide sokker

Om bogen

Skal cykelsokker være hvide eller sorte? Hvordan sidder man rigtigt på en cykel? Og hvem er den mest ’lirens’ væddeløber – Anquetil, Moser eller de Vlaeminck?


Når cykelryttere mødes, bliver den slags emner diskuteret stolpe op og stolpe ned og krydret med et væld af underholdende anekdoter fra landevejen.


I denne bog er 12 af Danmarks bedste cykelryttere gennem tiderne samlet til en snak om deres metier. Resultatet er et festfyrværkeri af cykelhistorier. De fortæller om deres største genistreger og værste taktiske brølere – og deler rundhåndet ud af tips og tricks om blandt andet cyklen, tøjet og træningen.

De 12 stjerneryttere er uenige om meget, men slår tre ting fast én gang for alle: Man drikker ikke kaffe med en cykelhjelm på hovedet. En cykel skal være ren, når man møder til træning. Og Moser var en toplirens væddeløber.

Bogen er en gave til passionerede cykelfans og dedikerede motionister.

Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen er skrevet af journalist Tonny Vorm i samarbejde med Danske Professionelle Cyclisters Club, der tæller blandt andre:

Brian Holm (præsident)
Per Bausager (formand)
Bjarne Riis
Rolf Sørensen
Jesper Skibby
Jens Veggerby
Jesper Worre
Jørgen V. Pedersen
Dan Frost
Jakob Piil
Jørgen Marcussen
Thomas Bay

OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout.

E-bog

Dansk

Hvad andre synes

Anmeldelser af Sort kaffe og hvide sokker